Ярослав БОГУНОВ: «Поединки с «Динамо» и «Шахтером» – это большой опыт»

Ярослав БОГУНОВ: "Поединки с "Динамо" и "Шахтером" - это большой опыт"Футболіст ПФК “Львів” Ярослав Богунов після поєдинку з “Шахтарем” (0:2) поділився своїми враженнями від матчу з журналістом ПРО ФУТБОЛу.

 

– Важкий матч видався, – каже Ярослав. – Суперник дуже сильний: рівень, швидкості, майстерність. Це рівень Ліги чемпіонів. Нічого, рухатимемося далі у цьому напрямі. В певний моментах ми показували хороший футбол, щоправда, попереду мало вдавалося.

 

– Коли до перерви рахунок 0:2, то в другому таймі нічого не залишається, як йти в атаку?

– Ніколи не можна руки опускати, це футбол. Тим більше, що “Шахтар” дуже добре шукає зони і розкриває їх. Викидатися, летіти в атаку – наслідки можуть бути серйозними у грі з таким опонентом. Не те, щоб ми не хотіли йти вперед. Так склалося просто сьогодні.

 

– Наприкінці гри ви зазнали ушкодження у боротьбі з Марлосом…

– Не думаю, що він навмисно. Мабуть, можна назвати цей епізод ігровим. Він хотів від м’яча мене відтіснити і зачепив по обличчі. Нічого страшного, це ігровий момент.

 

– ПФК “Львів” має проблеми із заробленими очками в останніх матчах. Це впливає на настрій в колективі?

– В емоційному плані все гаразд. На тренувальний процес це не впливає теж. Рухаємося від матчу до матчу, робимо все, що від нас залежить. Просто існують фактори різні. Взяти до прикладу матч в Полтаві, коли суддя вигадав пенальті на 6-й компенсованій хвилині. Зате в іншому випадку людину б’ють по ногах ззаду, а він не вилучає з поля, не призначає пенальті. Ось тут в психологічному плані складно.

 

– Ви майже всю свою кар’єру провели в Білорусі. Там, за кордоном, не вистачало протистояння з такими суперниками, як сьогодні?

– Так, це правда. В Білорусі БАТЕ і Брест грають у хороший футбол. Решта – однакового рівня. У нас в Україні в поєдинках з “Динамо” і “Шахтарем” інші швидкості, це великий досвід.

 

 

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: