21:45 Херенвен 2:0 АДО Ден Хааг Окончен
(1-0) ROJAS MARCO 53'
(1-0) ROJAS MARCO 53'
(2-0) ROJAS MARCO 74'
(2-0) ROJAS MARCO 74'